Doporučujeme: Stahovač videí z YouTube | Měření rychlosti internetu | NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | Služby na web | SUDOKU | TV program

Zápisky a příběhy – Vše na jednom místě

Láska po Španělsku, Americký experiment - Elena Armas

Datum: 26. 2. 2024 13.09 | Autor: Michala | 149× | Kategorie: Knihy - recenze | Komentáře: 0

Přečetla jsem knihy Láska po Španělsku a Americký experiment od Eleny Armas a maximálně jsem si je užila.

Catalina Martínová se má účastnit svatby své sestry. A tak rodině řekla, že nepřijede sama, ale s americkým přítelem. Jinže je tu jeden problém. Její přítel neexistuje. A na svatbě budou všichni, koho zná, včetně jejího bývalého přítele a jeho snoubenky. Takže se Catalina rozhodne, že najde někoho, kdo by byl ochotný přeletět Atlantik a hrát jejího přítele. Má na to však jen čtyři týdny, aby někoho takového našla. Z New Yorku do Španělska se neletí chvíli a její bouřlivou rodinu nebude snadné oklamat.

Na scénu vstupuje Aaron Blackford, její vysoký, pohledný a blahosklonný kolega, který se překvapivě nabídne, že jí pomůže. Catalina by raději odmítla, protože s Aaronem Blackfordem se nikdy rádi neměli a představa, že by s ním trávila čas, jí na těle vyskakuje kopřivka.

Ale Catalina je zoufalá, a jak se svatba blíží, Aaron vypadá jako její nejlepší volba. Navíc si začíná uvědomovat, že ve skutečném světě její kolega nemusí být tak hrozný jako v kanceláři.

Ze začátku mi trošku lezla na nervy hlavní postava, kdy jsem měla pocit, že se dost opakuje, ale po čase to naštěstí přešlo a já jsem si začala příběh užívat naplno. Samozřejmě je to typická, romantická slaďárna, ale já tyto knihy prostě miluju. Nemohla jsem se od knihy odlepit. Skvělá romantická oddechovka.

Rosie Grahamové chybí inspirace na psaní. A co víc, právě dala výpověď v dobře placené práci, aby se mohla věnovat psaní románů. Své rodině to neřekla a do toho se jí doslova zhroutil strop na hlavu v jejím bytě. Naštěstí má náhradni klíč od bytu její nejlepší kamarádky Liny, která v tuto chvíli v něm nebydlí. Rosie však netuší, že Lina už svůj byt zapůjčila bratrancovi Lucasovi, který se Rosie už několik měsíců líbí a tajně ho sleduje na sociálních sítí.

Lucas Rosie navrhne, aby u něj zůstala, dokud nenajde někde cenově dostupný nájem, než jí opraví byt. A do toho jí navrhne skandální experiment: vezme ji na několik zkušebních schůzek aby nastartovala romantickou inspiraci a ona tak mohla odevzdat rukopis v termínu. Rosie nemá co ztratit a tak jdou do toho.

Jinže mezitím se Lucas po bytě prochází jen v osušce, má nádherný úsměv a neodolatelný přízvuk a co víc, perfektně vaří. Ale Rosie má svoje internetové pobláznění pod kontrolou. Lucas má být v New Yorku jen šest týdnů, takže se s tím musí poprat.

Americký experiment je druhý díl knihy Lásky po Španělsku. A já byla z knihy nadšená. Samozřejmě zase je to totálně sladká záležitost, ale tento druhý díl se mi snad líbil ještě víc, než ten první a to se mi ten první díl líbil více než dost. Dokonce jsem musela kvůli této knize vstávat ráno o půl čtvrté, abych ji mohla dočíst a to už se mi dlouho nestalo, že bych kvůli nějaké knize vstávala. Za mě naprosto skvělý romantický a sladký příběh. A ani mi nevadilo, že byla kniha ve slovenštině.


Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: